Faglært arbejdskraft

Hos Odense Genvinding kan du leje faglært arbejdskraft indenfor alle håndværkerfag. Vi råder over en række dygtige medarbejdere, som alle går dedikeret til opgaven og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.
Vores medarbejdere dækker over diverse håndværk. Kræves det, at håndværkeren medbringer eget værktøj, kan også dette arrangeres.

Hos Odense Genvinding lejer du din medarbejder for de timer du har behov for, og får efterfølgende en faktura på et fast aftalt beløb. Det er fleksibelt og rentabelt, fordi du kan kalde mandskab ind når der er behov for det.

Ufaglært arbejdskraft

Mangler du ufaglært arbejdskraft til forefaldende arbejde, så kontakt os i dag på tlf.: +45 50 80 80 18. Vores medarbejdere er alle pligtopfyldende og effektive.
Opgaverne består typisk af oprydning, materialehåndtering- og fordeling, grov rengøring og lign. og vi kan ligeledes stille nødvendigt materiel til rådighed, hvis der er behov for det.
Odense Genvinding udlejer ufaglært mandskab til fast timepris. En fleksibel løsning, som ikke tynger økonomien unødigt, og som gør det muligt hurtigt at indhente ekstra hænder, hvis der opstår en spidsbelastning.

Odense Genvinding udlejer kompetent arbejdskraft anlægs- og byggebranchen

Kontakt os hvis

I mangler fleksibel arbejdsmænd, som møder til tiden, kan tage fat og hjælpe til med mange forskellige opgaver. Vi har flere erfarne arbejdsmænd i vores kartotek, som kan træde til og hjælpe med alle forefaldende opgaver.

Det gør ikke noget at opgaverne er fysisk krævende, da vores mænd er robuste og vant til svære fysiske opgaver. Alle har ren straffeattest og forstår engelsk.

Mødestabile, selvstændige og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Desuden lægges vægt på at vores mænd har god forståelse for at sætte sig ind i nye arbejdsgange, således at opgaven kan blive løst så effektivt, som muligt. Alle vores medarbejdere bliver nøje udvalgt for at sikre, at vi kan matche netop din virksomhed med de helt rigtige kompetencer.

Byggebranchen er både sæson- og konjunktur afhængig og det betyder, at der er brug for både fleksible og billig arbejdskraft. Netop derfor er der mange danske byggerier, der gør brug af østeuropæiske vikarer. Denne løsning giver dig stor fleksibilitet i dit arbejde. Fra vores rekrutterings bureauer i Polen kan vi hurtigt finde de helt rette kompetencer til dig og din virksomhed, så du kan have nye medarbejdere til din rådighed inden for 14 dage.

Med os som din samarbejdspartner behøver du aldrig at frygte for kvaliteten af dit arbejde. Vi sørger altid for at indhente feedback på vores medarbejdere og kan derfor hurtigt anbefale en række dygtige håndværkere.

Så hvis du selv står og mangler en dygtig og arbejdsom medarbejder til din virksomhed, så tag kontakt til os allerede i dag

ODENSE

Tolderlundsvej 109
5000 Odense C
+45 3512 5000

Logoodensegenvinding2

info@odensegenvinding.dk
CVR Nr: 38 48 23 27

NYBORG

Tåsingevej 8
5800 Nyborg
+45 5080 8018